نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

انفجار دهانه یکی از تونل‌های مقاومت در دیرالبلح به روی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی

گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین) از انفجار دهانه یکی از تونل‌های مقاومت در دیرالبلح به روی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و واردآوردن تلفات سنگین به این نظامیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که در دیرالبلح تلفات سنگینی را به نظامیان صهیونیست وارد کرده است.

گردان‌های قسام تاکید کرد که مبارزان این گردان‌ها در منطقه «الجعفراوی» واقع در شرق شهر «دیرالبلح» در مرکز نوار غزه به شدت با نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی درگیر شده‌اند و شماری از آنان را به هلاکت رسانده و شمار دیگری را نیز زخمی کرده‌اند.

قسام تصریح کرد که بالگرد‌های ارتش رژیم صهیونیستی برای تخلیه نظامیان صهیونیست از این منطقه وارد عمل شده‌اند.

علاوه بر این گردان‌های قسام اعلام کرد که مبارزان مقاومت گروهی از نظامیان صهیونیستِ عضو یگان مهندسی ارتش رژیم صهیونیستی را به داخل یکی از تونل‌های بمب‌گذاری‌شده مقاومت در منطقه مواضع نظامی واقع در شرق شهر «دیرالبلح» کشانده و به محض رسیدن این نظامیان دهانه تونل را منفجر کرده‌اند.

در پی انفجار دهانه این تونل، شماری از این نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده وشمار دیگری از آنان نیز زخمی شدند.

شدت تلفات وارده به نظامیان صهیونیست در روز جاری به حدی بوده که یکی از رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز را برای صهیونیست‌ها روزی مهلک توصیف کرد.

رسانه صهیونیستی «حدشوت بزمان» نیز اعلام کرد که یک نظامی زخمیِ بدحال و شمار دیگری از نظامیان صهیونیستِ زخمی‌شده در نبرد‌های جاری در مرکز و جنوب نوار غزه به بیمارستان‌های واقع در سرزمین‌های اشغالی منتقل شده‌اند.

برخی رسانه‌ها نیز از هلاکت یکی از نظامیان صهیونیست در نبرد‌های جاری در نوار غزه خبر دادند./ مهر

کلمات کلیدی: قسام مقاومت
مطالب مرتبط
ارسال نظر